DARI BV

SCHEEPVAARTBEDRIJF DARI B.V.

Dari is ruim 38 jaar een gespecialiseerd, modern en innovatief scheepvaartbedrijf. Onze focus ligt op de binnenvaart. We hebben een moderne vloot en we zijn experts in het transport van droge lading, containers, vloeibare chemische en minerale producten over het waternetwerk van West-Europa. 

FAMILIEBEDRIJF

Dirk Werkman richtte in 1985 Scheepvaartbedrijf Dari B.V. op. Na enkele jaren zijn de beide zoons van Dirk, Danny en Rino, in het bedrijf ingestroomd en in 2005 is het bedrijf door hen overgenomen.

Anno 2023 is de vloot van Scheepvaartbedrijf Dari B.V. gegroeid naar een dertigtal schepen van verschillende soorten en maten.

ONZE MISSIE

Onze missie is: op een veilige en milieuvriendelijke manier goederen vervoeren van de Benelux tot aan Zwitserland.

DARI SHIPPING

Dari is niet alleen een Nederlands bedrijf, maar ook een internationale entiteit. Onder de moedermaatschappij vallen ook Dari Shipping Luxembourg Sarl en Dari Shipping AG. Onze schepen worden ook regelmatig doorverhuurd. We zijn een franchiseconstructie onder een merknaam. Elke entiteit draait zelfstandig maar wel onder dezelfde naam, met dezelfde uitstraling en hoge mate van professionaliteit.

BETROUWBARE PARTNER

De brede expertise en jarenlange ervaring maakt Dari tot een betrouwbare partner in het efficiënt vervoeren van diverse producten over de waterwegen in West-Europa.

VLOOT

Onze vloot bestaat uit moderne tankers en vrachtschepen. Technische specificaties zijn terug te vinden op onze vlootpagina.