DARI BV

DIENSTEN

Dari is gespecialiseerd in het vervoer van verschillende categorieën producten in de scheepvaartindustrie. We leveren veilig en betrouwbaar transport voor diverse soorten producten.

Olie

Als experts in de scheepvaartindustrie transporteren we diverse soorten olie, waaronder ruwe olie, geraffineerde olie en andere aardolieproducten. We zorgen ervoor dat deze waardevolle grondstoffen veilig worden vervoerd naar diverse bestemmingen in West-Europa.

Minerale oliën

Dari heeft uitgebreide ervaring in het vervoer van minerale olie en afgeleide producten. Dit omvat onder andere brandstoffen, biofuels en andere petrochemische producten. We begrijpen de specifieke vereisten en veiligheidsmaatregelen die nodig zijn voor het transport van deze producten en zorgen voor een efficiënte en veilige levering.

Lichte Chemicaliën

Naast olie en afgeleide producten, biedt Dari ook transportdiensten aan voor verschillende soorten chemicaliën. Dit omvat zowel industriële chemicaliën als speciale chemicaliën voor verschillende sectoren. We hebben expertise in het omgaan met gevaarlijke stoffen en zorgen voor strikte naleving van alle veiligheidsvoorschriften en wet – en regelgeving tijdens het transport.

Gas

Ook gas kunnen wij veilig vervoeren. Onze schepen voldoen aan alle benodigde veiligheidsmaatregelen en onze bemanning heeft alle kennis en ervaring in huis om uw transport soepel te laten verlopen.

Vegoils

Wij hebben ook schepen die eetbare oliën en vetten, zoals kokosolie, zonnebloemolie, raapzaadolie en sojaolie, kunnen vervoeren. We houden hierbij uiteraard rekening met alle strenge wetgeving en voedselregels voor het veilig vervoeren naar de uiteindelijke bestemming.

Droge lading

Wij vervoeren ook diverse soorten droge bulkladingen. Denk hierbij aan bouwmaterialen, waaronder zand en grind, of granen en veevoeders. Wij staan 24/7 klaar voor het vervoeren van uw droge lading.

Containers

Ook containers met diverse soorten ladingen, zoals speelgoed, witgoed, kleding of voedsel vervoeren wij veilig van A naar B. Het voordeel van containers is dat er veel vervoerd kan worden in één keer waarbij de lading goed beschermd is tegen alle weersomstandigheden.

Veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie

Bij Dari begrijpen we de unieke aard van elke productcategorie die we vervoeren. We streven ernaar om aangepaste oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Onze ervaren professionals zorgen voor een naadloze uitvoering van het transportproces met oog voor veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze transportdiensten en hoe we u kunnen helpen bij het vervoer van uw producten.