DARI BV

WERKEN BIJ DARI

Bij Dari bieden we niet alleen hoogwaardige transportdiensten, maar we creëren ook een stimulerende, professionele en hechte werkomgeving. We geloven in het belang van een getalenteerd en gemotiveerd team om ons succes te waarborgen. Als je op zoek bent naar een baan in de scheepvaartindustrie en wilt werken in een hecht team dat voor elkaar klaar staat, dan is Dari hiervoor de juiste plek.

HET BELANG VAN ONZE CREW

We waarderen onze medewerkers en erkennen hun cruciale rol in ons familiebedrijf. We zijn altijd op zoek naar ervaren en toegewijde professionals om ons team te versterken, variërend van kapiteins en matrozen tot technici en ondersteunend personeel. Onze crews spelen een essentiële rol in het veilig en efficiënt vervoeren van vracht in West-Europa.

HECHTE BEDRIJFSCULTUUR

Wat Dari bijzonder maakt, is onze hechte bedrijfscultuur. We vormen een team dat elkaar ondersteunt en samenwerkt om gemeenschappelijke doelen te bereiken. We stimuleren open communicatie en waarderen de unieke bijdrage van elk individu. Bij Dari voel je je gewaardeerd en maak je deel uit van een familie. Een goede sfeer en collegialiteit zijn voor ons cruciaal.

GROEIMOGELIJKHEDEN EN GOEDE VOORWAARDEN

Als onderdeel van het team bij Dari geniet je van tal van voordelen en kansen voor professionele groei. We bieden regelmatig trainingen en ontwikkelingsprogramma’s aan om ervoor te zorgen dat onze medewerkers zich voortdurend kunnen ontwikkelen en hun vaardigheden kunnen verbeteren.

Naast de professionele voordelen bieden we een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden aan. We streven naar een goede balans tussen werk en privé en ondersteunen een gezonde levensstijl voor al onze medewerkers.

DIVERSITEIT EN INCLUSIVITEIT

Bij Dari geloven we in diversiteit en inclusiviteit. We verwelkomen mensen met verschillende achtergronden, ervaringen en perspectieven. We streven ernaar een inclusieve en gelijkwaardige werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt.

KOM JIJ BIJ ONS WERKEN?

Als je geïnteresseerd bent in een baan bij Dari solliciteer dan vandaag nog. We kijken ernaar uit om talentvolle en gepassioneerde mensen te verwelkomen in ons team.

Stuur je cv en motivatie op via ons contactformulier of neem direct contact op via hr@daribv.ch.

Vacature form NL